Benvinguts al nostre article sobre el Correfoc que va tenir lloc al Parc de la República el passat 4 de març de 2023! Ens complau oferir-vos una visió detallada i completa d’aquest emocionant esdeveniment organitzat pels Diables de Sant Pere Nord i la AAVV de Sant Pere Nord.

El Correfoc és un esdeveniment tradicional català que es celebra a diverses ciutats i pobles. Es tracta d’una festivitat en la qual s’invoquen els dimonis, i els participants es disfressen amb vestits elaborats i porten forques enceses. Els Diables de Sant Pere Nord són una de les agrupacions més destacades en aquest tipus d’esdeveniments i la seva participació al Correfoc del Parc de la República no va decebre els assistents.

El Correfoc va començar a les 20:20 hores i va durar aproximadament 1h30. Els Diables de Sant Pere Nord van encendre les seves torxes i van començar a ballar al ritme dels tambors i la música tradicional catalana, acompanyats de la colla convidada Ball diables La Sella. Molta gent del barri i d’altres parts de la ciutat, va acompanyar els Diables en el seu recorregut pels carrers i places, saltant i ballant al voltant de les torxes i llançant pirotècnia.

L’esdeveniment va ser una experiència única i emocionant, tant per als locals com per als turistes que van acudir a veure-ho. L’espectacle de foc i música és realment impressionant, i l’energia que es sent a l’ambient és contagiosa. Els Diables de Sant Pere Nord i els Ball diables La Sella van fer una excel·lent feina en mantenir l’entusiasme i el ritme durant tot l’esdeveniment.

A més del Correfoc, també hi va haver una sèrie d’activitats relacionades amb la festivitat de la inauguració del Parc de la República, que van incloure tallers per als més petits, servei de barra, torneig de petanca, discursos protocol·laris i la nostra coneguda botifarrada.

En resum, el Correfoc del passat 4 de març de 2023 al Parc de la República va ser un èxit rotund, gràcies a la destacada participació dels Diables de Sant Pere Nord, Ball diables La Sella i la organització impecable de l’esdeveniment. Si busqueu una experiència única i emocionant, no us perdeu l’oportunitat d’assistir al proper esdeveniment dels Diables de Sant Pere Nord.