¡Vine a gaudir d’una inauguració espectacular al Parc de la República de Terrassa! Botifarrada popular, torneig de petanca, tallers infantils, acte institucional i la col·locació de la Càpsula del temps, actuació musical i un emocionant Correfoc a càrrec dels Diables de Sant Pere Nord. No t’ho perdis!

Botifarrada popular (14h a 16h): L’esdeveniment començarà amb una deliciosa botifarrada popular, oferida pels Diables de Sant Pere Nord i l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord. Un moment perfecte per gaudir en companyia d’amics i familiars, i començar la celebració amb bon peu.

Torneig de petanca (16h a 20h): T’agrada la competició i l’emoció de l’esport? Participa al nostre torneig de petanca i demostra les teves habilitats en el joc. Pots unir-te a altres participants o formar un equip amb els teus amics per gaudir d’una tarda divertida i competitiva.

Tallers infantils (16h a 17h): Els més petits de la casa també tindran el seu espai a la inauguració. Els Diables de Sant Pere Nord han preparat tallers infantils perquè els nens i nenes puguin divertir-se mentre aprenen. Una experiència única que no et pots perdre!

Acte institucional i col·locació de la Càpsula del temps (17h a 17:30h): Un dels moments més importants de la inauguració serà l’acte institucional, on es farà la presentació oficial del Parc de la República. A més, es col·locarà una Càpsula del temps perquè les futures generacions puguin conèixer més sobre aquest important esdeveniment.

Actuació musical (17:30h a 19:30h): Per amenitzar la tarda, comptarem amb una actuació musical que ens farà ballar i gaudir de la música en viu. Prepara’t per moure el cos i gaudir de la festa!

Correfoc a càrrec dels Diables de Sant Pere Nord (20:20h): I per tancar la celebració, gaudirem d’un espectacular Correfoc a càrrec dels Diables de Sant Pere Nord. Un moment ple de foc, llum i emoció que no et pots perdre!

En resum, la Inauguració del Parc de la República a Terrassa serà una experiència única per compartir amb amics i familiars. T’esperem per gaudir d’una jornada plena d’emocions i diversió!