La Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa ha anunciat el seu tan esperat retorn, i quina emoció! S’acosta el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre, marcant la setzena edició d’aquest esdeveniment que uneix a la ciutat en un festí cultural. Ah, i no oblidem esmentar la gran notícia d’enguany: el canvi d’ubicació! S’ha mudat de l’avorrit Recinte Firal al parc de Vallparadís, en l’àrea del Espai Vela. Per fi, la gent podrà gaudir de la cultura enmig de la naturalesa! Clar, perquè això és exactament el que necessitàvem, veritat?

Però això no és tot, estiguin preparats per al plat fort de l’esdeveniment! A les 17.00 del dissabte, els Diabllillos de Sant Pere Nord, aquests infantils que sempre donen el màxim cada vegada que agarren unes baquetes, es presentaran per a robar-se l’espectacle. Sens dubte, un moment que ningú s’ha de perdre.

La Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa és un esdeveniment que busca celebrar la riquesa cultural de la ciutat i destacar el treball de les diverses entitats locals. Al llarg dels anys, ha evolucionat i s’ha convertit en un punt de trobada per a la comunitat. Així que, fins i tot amb la prohibició de tirar foc per part dels organitzadors, és un esdeveniment que val la pena visitar. Ens veiem allí, amb o sense forcas!