Sant Pere Nord es converteix en un autèntic poble de Nadal gràcies a les iniciatives de l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord, els Diables de Sant Pere Nord i l’associació de comerciants Sant Pere Nord, els quals han organitzat diverses activitats per portar l’esperit festiu a tot el barri. La majoria dels esdeveniments estan programats per a aquest mateix cap de setmana.

Detalls de les festivitats nadalenques:

Concurs de tions: Del 17 al 22 de desembre, en horari de 5 de la tarda a 8 de la nit, els comerços associats de Sant Pere Nord duran a terme aquest concurs on es repartiran regals per als més petits.

Pare Noel: Del 17 al 23 de desembre, al barri de Sant Pere Nord. De 5 de la tarda a les 18.50h, es podrà trobar a Pare Noel recollint les cartes dels nens a la plaça 1r de Maig; mentre que de 18.50 hores a les 8 de la nit realitzarà un recorregut pels comerços del barri.

Mercat solidari: Del 17 al 23 de desembre, en horari de 5 de la tarda a 8 de la nit, es durà a terme a la plaça 1r de Maig, impulsat pel Grup Solidari de Sant Pere Nord.

Concert de Nadal: El 17 de desembre, dissabte, a les 7 de la tarda al Casal Cívic. A càrrec de l’Orquestra Jove de Cerdanyola.

Cantada de Nadales: Es realitzarà el 17 de desembre, dissabte, a les 12 del migdia des de la plaça 1r de Maig. Aquesta activitat serà duta a terme pels estudiants de 5è i 6è de primària de l’escola Joan Marquès i Casals.

Tió Gegant: Els nens podran acostar-se a fer “cagar el tió” i rebre un regal el pròxim 23 de desembre a partir de les 6:15 de la tarda a la plaça 1r de Maig. Aquesta activitat serà duta a terme per membres dels Diables de Sant Pere Nord, l’Associació de Veïns i Comerços “Som Sant Pere Nord”.

En particular, destaca la col·laboració activa dels Diables de Sant Pere Nord en l’organització i execució de diverses d’aquestes activitats, destacant el seu compromís i contribució a la creació d’un ambient festiu i comunitari al barri.