La campanya de donació de sang dels bombers ha estat un rotund èxit, aconseguint un total de 223 donacions que podrien salvar moltes vides. Però darrere d’aquest gran assoliment, hi ha una història de col·laboració i treball en equip que mereix ser comptada.

Els diables de Sant Pere Nord, un grup de batucada i diables de la ciutat de Terrassa, es van unir a la campanya dels bombers per a aportar el seu granet de sorra. Amb el seu ritme i energia, van animar als donants a acudir a la crida de la solidaritat i contribuir amb aquesta noble causa.

Els diables de Sant Pere Nord no sols van aportar la seva música i alegria, sempre disposats a col·laborar en totes les causes de solidaritat, i sempre al costat dels habitants, com ja es va poder veure en la manifestació a favor de la Sanitat Público, on va ser l’única colla que va participar

La col·laboració entre els bombers i els diables de Sant Pere Nord, i una altra entitats de la ciutat va ser exemplar, demostrant que quan es treballa en equip es poden aconseguir grans coses. Tots els grups van compartir un objectiu comú i van treballar junts per a aconseguir-lo, demostrant que la unió fa la força.

Però no tot va ser treball dur i serietat durant la campanya de donació de sang. Sobretot destacar, el tancament de festes on els Diables de Sant Pere Nord i els Diables de Terrassa van unir forces i van fer una batucada, en alguns moments conjunta, per la qual cosa també es van veure moments divertits i de bona companyia. Enmig de la batucada i els aplaudiments dels donants, va haver-hi riures, balls i molta companyonia.

En definitiva, la campanya de donació de sang dels bombers va ser un èxit no sols pel nombre de donacions aconseguides, sinó també per la col·laboració i el bon ambient que es va generar entre tots els grups. Esperem que aquesta sigui la primera de moltes col·laboracions en el futur, ja que junts podem fer molt més per la nostra ciutat.

Gràcies a tots els donants i col·laboradors per fer possible aquest gran assoliment!

Més de 600 vides salvades!!!