Després d’una espera angoixant, amb la suspensió de l’espectacle final de Walpurgis a causa de la pluja, finalment va arribar el moment esperat. I quina millor ocasió per a delectar-se que durant la festa major del barri de Sant Pere Nord. El grup de diables, que porten amb orgull el nom del seu benvolgut barri, va oferir un espectacle que va captivar els cors de més de 500 persones, segons els organitzadors.

El clímax de l’esdeveniment va ser l’impressionant desenllaç del Ragnafoc. En una mar de sorpresa, presenciem com les volvas hipnotitzaven al públic amb el seu enigmàtic ball, seguides per les valquíries que ens van transportar a una dimensió celestial. Després, va arribar el moment èpic de la batalla entre Thor i Jörmungandr, la serp gegant. En concloure l’enfrontament, Surt, el destructor, va fer esclatar el món antic per a donar pas a un nou començar el dia ple de promeses i esperances.

Però la màgia no va acabar aquí. Els nostres petits protagonistes es van robar el xou, demostrant la seva vàlua i assegurant el futur d’aquesta meravellosa colla. Malgrat els contratemps, la música no va sonar com estava planejat, però ells van improvisar amb una melodia diferent i van tirar endavant amb una força inigualable.

Després de gaudir de l’espectacle dels més joves, va ser el torn dels adults acompanyar a la Yufa i a la Fermina, els ceptrots de la colla. No obstant això, la sorpresa va arribar quan el #mateix boc va fer la seva aparició estel·lar. Aquest anunci no va deixar lloc a dubtes: si enguany ens va captivar, preparin-se per al que vindrà en 2024, quan celebrem el nostre 40 aniversari.

Concloem una festa grandiosa que esperem que hagi estat gaudida per tots. Ara ens preparem per a superar-nos encara més en 2024, buscant no deixar a ningú indiferent. Però no podem passar per alt al nostre meravellós públic, perquè sou l’ànima de tot això. GRÀCIES, GRÀCIES i infinitament GRÀCIES! Malgrat les circumstàncies adverses, amb un espectacle programat en diumenge a les 22.00, quan l’endemà és laborable, i allunyat del centre neuràlgic de la festa per motius de seguretat i classificació d’edats, la seva presència va ser aclaparadora. La intensa calor no va minvar el seu entusiasme. Què més podem dir? Una vegada més, els agraïm profundament. Fem tot això perquè el vostre gaudi. Som la colla de Diables de Sant Pere Nord, però sense vostès, sense el col·legi ple d’espectadors que van venir a veure’ns, sense els seus aplaudiments, sense la seva energia, això no seria un veritable espectacle. Ens brinden la força necessària per a continuar fent d’això una tradició anual inoblidable.

Gràcies, Sant Pere Nord, i gràcies a la AAVV de Sant Pere Nord per acompanyar-nos una vegada més. Vostès són veritablement increïbles i formen part essencial de la nostra història.