Bé, bo, bo, sé que molts de vosaltres han estat ansiosos pels esdeveniments que es venen. Però, deixin-me dir-los, els meus volguts lover’s, que últimament no hem tingut molt de temps per a treballar en la web. La raó? Oh, sí, el becari, aquest ésser mític, ha acabat les seves pràctiques enmig de flames i no he tingut ni un segon per a pujar les actuacions. Vaja, vaja…

Informació a temps? Què és això? Sembla que mantenir-los informats és un punt a millorar per aquí. Bé, almenys som conscients d’això. Això compte, veritat?!

Després de l’actuació de Walpurgis que va brillar… SOTA LA PLUJA, hem tingut moltes més actuacions, encara que sembli mentida. Festa Major de Bonaire, Culturassa, Festa Major de Terrassa, activitats en instituts… tot això ha ocorregut, de debò! No es preocupin, tenim fotos que ho demostren. Així que, paciència, els articles estan en camí.

Agarrin-se fort, ve la festa major de Sant Pere Nord! Oh, sí, arriba el moment tan esperat. El 7 de juliol (correbars), el 8 de juliol (activitats infantils) i el 9 de juliol…  hi haurà una cercavila i el desenllaç final de WALPURGIS. O això esperem, perquè amb la nostra habilitat de fer ploure…. mai se sap.

Per a veure totes les activitats, o les busqueu per Internet o vingui, aquí teniu un enllaç

En fi, les meves volguts lover’s, permetin-me demanar-los disculpes per la nostra falta d’eficiència a mantenir-los al corrent dels esdeveniments. Prometem millorar, de veritat. Mentrestant, sentin-se lliures d’esperar ansiosos i resar perquè aquesta vegada sí que pugem els articles, o almenys les fotos. Fins a la pròxima (o no)!